En dag i min smak, en dag att fira och att njuta denna fantastiska ädla hälsosamma dryck 🍾

Vaknade tre och somnade inte om, bekymmer- å jetlag ….

Jobb å sedan handling inför 18 års festen. 

Foten inge bra alls! Tån har stort djupt Inf sår och svullen upp på foten  och värker nått så kopiöst. Hoppas nu jag inte får feber 😱😰 kan inte ens gå normalt utan skor. 

Förbereder mat och har en lugn skön förberedelse eftermiddag med barnen. Nu kommer snart gäster.


Supertrevlig födelsedags kväll med många gäster, full fart, god mat och dryck. Finaste presenter och en glad 18 åring! Liten blev stor! Finaste bästa systrar och jag har gjort dem alla, värsta stolta modern! Barn å barnbarn 

Dotter önskat Lasagne så det gjorde jag en jättestor med jättegod sallad( ruccola o Toscana sallad, silverlök, små tomater och även soltorkade tomater i olja, pinjenötter, fetaost, melon och sedan god balsamvinäger vackert på). Hade även köpt av vän massa av bästa sushi! Smör lanvin och walnöts bröd med goda ostar till. Specialbeställda prinsesstårtor då Josephine inte gillar sylten som brukar vara i. Trevlig lyckad kväll med många som var där och gratulerade nu stora damen.