Dagen inleds hos min sjukgymnast/livlina och går lite starkare därifrån. Full rulle hela dagen och kan sjunka ner i soffan 22,30 först. Mkt på jobbet men oftast kul ändå faktiskt. I bland viss frustration över människors olikheter som kan orsaka tråkiga missförstånd. Stanna upp, lyssna och ta in och se även de som inte gör ngt väsen av sig. Vi är alla unika med olika behov och uttrycksätt och man får träna på öppet sinne…En kollega har det mkt jobbigt nu i sitt privatliv men det vet ju ingen om. En annan mår mkt dåligt i sin nya arbetssituation, man får försöka finnas å lyssna, stödja och råda-visa möjlighet å ev väg till förändring….

Hittar lite trevliga virkade utsmyckningar i vår stad och i dag såg jag denna 

Tittar på en jättefin lgh i Norra djurgårdsstaden  vid gasklockorna. Modern fin 4 a och området super mysigt med senaste arkitektur. Nära stora härliga grönområden, vatten och nära city. Nu ska vi alla titta på varandras lgh får vi se sedan. Hyran är ju också  att beakta…

Trevlig middag på Paradisets matmarknad, godaste sallader av olika slag och ett glas gott vitt vin därtill.