Sover ut och sovit gott på mina värktabl som var så nödvändiga i natt. I dag har vi fyndat cyklar till tjejerna med 50%nedsatt efter sommaren. De får stå på balkongen! Hundens dag så fyndade även en hundkorg och vi fick en hel påse hundgott i present på Coop så Troy glad efter ett tag….

Blev nu inga boots till mig då tyvärr i dag. 

På Täby C rabattdagar så nyttjar nu riktigt bra rabatter bla på Lyko och köper bästa Nashi för hår och kropp, dessa doftar dessutom så gott. Får också en helt ny Margarethe skål då jag reklamerat den gamla, tack Wall på Täby C!  Får ny tröja från Hollister, reklamerade den noppriga. Tack trevliga servic minded tjejen! Ny sport flaska på Intersport efter reklamation och dotter reklamerar sina teäningstajts och får pengar åter👏👏👏måste vara en medveten etisk konsument! 

Men superglad också för går nu i alla mina gamla jeans✨👌👏👍 firar såklart med lite bubbel

 Tessy gillar att bli kliad på magen