Sjukgymnasten, bästa en livräddare, masserar, drar och bänder mig hit och dit allt för ryggen, höft och knä. Kroppen känns smidigare efter behandlingen och stegen blir lättare! Tack!

 Jobbdag med full rulle som vanligt. Efter jobbet till festlig födelsedagsfest hos arbetskamrat, lång fin vänskap. Vi får godaste champagne, supergod mat och dryck! Fina vänner ska man vara rädd om! Skjuts hem i finaste skönaste bil, tack! Så trevlig kväll med flera gamla goda vänner å mkt snack. Tag för trevlig kväll! 

Hämtar ut massa godis från min bonus vinst, tack! 

Efter klagande på missfärgad Margarethe skål tar Wall tag i det och jag får hämta ny skål, tack Wall i Täby C! 

En del saker löser dig själva och några måste man skarpt tänka ut och så blev det i dag, tack för det! Ja super bra vanlig vardag faktisk på flera vis! I vardagen finns mkt att stanna upp för och känna tacksamhet för! Föringa inte det lilla som faktiskt gör detta livet lite lättare å bättre! Att skriva lite bloggdagbok ger vardagsreflektion! Stanna upp och fånga dagen som passerat och var glad åt det som varit bra, lär av det som inte blev så bra och var bara tacksam för livet som inte är att ta förgivet ! 

Härlig marknad på brommaplan