Mkt piggare i dag och sovit bra😊

Till min sjukgymnast som jobbar med onda ryggen, bäcken å knä. Känns bra! Ja iaf lite bättre! Får frikort 👏har aldrig haft tidigare! 

Ok jobbdag men den avslutas sedan med två lite spec mer tunga saker att ta omedelbar ställning till.  Man ställs inför många spec prövningar som chef i sjukvården och det gäller att fatta snabba och riktiga beslut. Hjärta magkänsla och huvud ska vara med vid viktiga ställningstagande och beslut! Ju fler som kan bolla problemet ihop ju mer genomtänkt och därmed än bättre beslut! 

Får mjölkskummaren bytt på Nespresso då den inte skummat ok och blir bjuden på lite nya goda lungo sorter i vackra coffebaren av vackra coffetjejen. Bästa service! I bland undrar jag om Nespresso lovers är en livsstil ……    Vi står å småpratar å testar nya sorter, ja man  kan liksom inte låta bli att slinka in en stund när vi passerar el är i närheten. 

Djävulsdansen på tv och programmet tar upp en massa, massa viktigheter. Psykvården om man ens kan kalla den sjukvård är obefintlig iaf i Stockholm! Får patienten ens en psykolog, psykiatriker, utredning el behandling ??? Ja som oftast blir det nog enklast att ge lite symtomlindring med hjälp av  olika psykofarmaka medan patienten står i eviga köer….. Detta kostar enormt både lidande och liv för patient /familjer.  Kostar dessutom samhället enorma pengar i bla sjukskrivningar och uteblivna skatteintäkter! Varför blir det aldrig bättre när fler och fler behöver psykvård!!!