Intensiv jobbdag igen dĂ„, konstigt men det liksom skruvas lite lite lite mer allteftersom pĂ„ ngt vis….Studiebesök frĂ„n Australien Sydney och sĂ„klart massa möten och mĂ„sten. Tur jag gillar mitt arbete och att jag har de bĂ€sta proffsiga medarbetarna som gör ett sĂ„ fantastiskt jobb var och en. 

Sedan till min underbara sjukgymnast som hjĂ€lper min onda rygg med avlastning, bĂ€ndning och drag. TrĂ€ffar sedan dotter och blir lite shopping pĂ„ FĂ€ltöversten. En vit Pockemon tröja inhandlas till sonen bla och ett nytt mobilskal till mig dĂ„ det gamla trasigt. Efter det extra trevligt att gĂ„ till Trudie och fĂ„ den bĂ€sta fotvĂ„rden i skön miljö, ett glas vin och massa massa tjejsnack. Sedan hem till god vĂ€n som fixat en helt fantastisk magnifik vindsvĂ„ning pĂ„ Sibyllegatan! MĂ„ste öva ……
MĂ€rkligt att det alltid Ă€r orkan pĂ„ min balkong