Fin sensommardag med skön värmande sol dock intensiv jobbdag så först på EM kan jag njuta av solen. Till ortopeden och nu är en total knäplastikoperation oundviklig på grund av totalt nedslitet i hela knäleden, meniskskada (besvär av smärta svullnad och nedsatt känsel sedan fall ett år sedan) den konstanta vilo smärtan som framför allt hindrar nattsömnen sedan ngr månader så nu är op datum bokat, känns lite jobbigt! Provtagning, EKG och info. 

Opererade hälsenan förra vintern och låg väl inte med benet i vädret tillräckligt länge då så blev en långsam dålig sårläkning med tillstötande infektion dessutom så hoppas nu verkligen denna op går bättre! 

God middag som består av hackad vitkål, hackad lök, hackad gurka, gröna linser och röd quinoa (kokade var för sig med Herbamare, vitlök och lök) krossade tomater, chili, färsk koriander, basilika och oregano. Lite fetaost på toppen med spiskummin och gurkmeja. Det blev sååå gott! 

Skön vecka nu som ska bjuda på sol och skön sensommarvärme så bara att njuta☀️