Intensiv jobbdag som avslutas med en kick Of inför vårt nya sjukhus bygge, presentation och genomgång som avslutas med en riktigt god bufe. 

Man blir ju otroligt frustrerad av alla nyhetssändningar med alla hemska sjuka brott dagligas som kryper allt närmare oss alla. Brottsligheten måste stävjas med mer resurser och polisinsatser! Hårda straff för angrepp mot polis, ambulans och brandmän. Inrätta snabbdomstolar för brott av det slaget samt brott som tex sexuellt ofredande och brott begångna av icke svenska medborgare. Direkt utvisning vid brott av person över 15 år som ej är svensk medborgare. Pedofili och övergrepp ska ha påtagligt höga straff då barn i beroende ställning och underläge! Vuxen som inte har vett att söka för sin defekta och sjuka sexualitet och ger efter och utövar sin styrka och makt ska straffas hårt och dömmas till skyhöga skadestånd! Förövare ska lida sitt brott så länge offret lider dvs livet ut och dessa brott ska aldrig preskriberas och inte mord heller! Vissa förbrukat sin rätt till ett fritt liv i vårt samhälle. Vi är på tok för flata mot dess vidriga brottslingar!!! Mer polisresurser !!!!

#Repost @advokatmassifritz with @repostapp

・・・

Här kommer ett Svt klipp i repris. I dag behandlar jag brottet sexuellt ofredande och så här säger lagen. Hoppas att Ni som har frågat nu får svar. Sprid gärna och ni som har unga prata om ämnet som är högaktuellt med tanke på alla festivaler men även andra vardagssituationer.
Den som berör ett barn under femton år eller förmår barnet att företa eller medverka i ngn handling med sexuell innebörd begår brottet sexuellt ofredande.
Även den som blottar sig eller genom ord eller handlande ofredat en annan person på ett sätt som är ägnat att kränka den andres sexuella integritet gör sig skyldig till brottet sexuellt ofredande.
Ansvar förutsätter uppsåt beträffande de objektiva brottsrekvisiten. Straffet för brottet sexuellt ofredande är böter eller fängelse i högst två år. #Repost @advokatmassifritz with @repostapp

・・・

Recept: Bollar à la Bounty (raffinerat sockerfritt)

Enkla middagstipset: Vegetariska Quinoabiffar