Ja underbart är kort och en vecka redan gått! Nu på flygbussen så nöjd efter en helt fantastisk och mkt mkt välbehövlig semester vecka. Hotellet har varit super allt från läge med havsutsikt, miljön,  städ och helt fantastiska magnifika rikliga måltids buffé er, Rekomenderar verkligen detta hotell och återvänder mer än gärna. Badet helt underbart med finkornig vit sand och klarblått/grönt vatten i karibisk style! Jag har väl aldrig badat så mycket, lagom med vågor och under dagen tilltar de men på morgonen så spegelblankt och klart. Är väl enda tanten som badar å njuter som ett barn som aldrig vill gå upp från vågorna….. Var nog sjöjungfru i mitt förra liv…. 

Anna matat hästarna med äpple var dag och de älskar att hon kommer. Uselt nätverk på bussen så bilder får komma sedan. 

Mallorca en så vacker ö, varit här förr och åker gärna hit igen för ön har så mkt att bjuda.