Bli den bästa versionen av dig själv och gör det bästa av det du fått! Det här livet var det du fick! Denna kropp, dessa föräldrar och denna uppväxt! Zlatan hade inte så bra start men gjorde ngt av det han hade och gjorde det bra! Gör vad du kan så har  du gjort allt vad du kan och maxat dina möjligheter till ett gott liv! Önska inte hit å dit utan handla, ja gör det du faktiskt kan och du kan mer än vad du någonsin tror. Makten är din att ta vara på allt som ett fritt land, utb möjligheter, bostad och arbete. Kämpa och hårt för arbete lönar sig, få glider genom livet på ett bananskal med en silversked i mun så glöm det alternativet! Gör vad du kan av just ditt liv, skyll inte på ngn/ngt för makten är din att styra ditt liv utifrån dina möjligheter och utifrån nu! Du gör dina val! Se inte bakåt utan allt fokus framåt för det är det enda du kan påverka-framtiden i dina händer! Det går upp å det går ner och det är livet!  Din stund på jorden! 

Det folk säger och gör, du har tolkningsfrihet och det innebär att du väljer hur du vill tolka andra,tolka ord/ handling positivt resp negativt, din tolkning säger mer om dig som människa än den som sagt el gjort ngt vilket du bör betänka noga! Tyck å döm inte så mkt ang andra utan se till att jobba på att du själv ska vara en så bra människa du kan i stället! Att jobba stenhårt med är tron på sig själv för det är en förutsättning för det mesta! 

Skön dag på klipporna med många bad och trevliga pratstunder. 

Middag. Eko lamm färs biffar fyllda med fetaost och vitlök i tomatsås å pasta. Skulle varit parmesan på men den var slut! Spar lite till mig utan pasta å tillsätter ist spiskummin och gurkmeja( kom i håg alltid svartpeppar med gurkmeja).

Ett glas gott Rött till såklart (eko)

Kvällsdopp och såväl dag som kväll träffar vi lite folk vid bryggan som vi känner och det blir en trevlig prat å badstund

Troy äter gräs! 

Flickorna har kul i Båstad och vädret blev ju bra