Sovit gott hela natten till nästan elva i morse och utan värk! Ja tog för en gångs skull en kvarvarande stark värktablett, det var superskönt att bli helt värkfri! Värk är tärande ja frätande och nu värker knät ständig, klarar av det dagtid dock så jobbigt på natten ! Tar aldrig medicin el tabl om inte absolut nödvändigt! Måste  nog tyvärr bli op snart men försöker stå ut ett tag till…

Ja Anna lite bättre men son sjuk fortfarande. Lite shopping i Täby C. Hårborste med träpiggar på Body shop till Anna. Bikini till Anna på Hollister och Björn Borg. Hundsele till Troy och även ett mkt välkommet ben.


Till mig godaste laxmacka med varmrökt lax, massa rosé peppar och citron vilket är en favvo! Bubbel därtill såklart! Måste ju stå ut med balkonghänget i dag med. 
Tjejerna har det super i Båstad! 

Annas selfie Plockade lite fina vilda blommor på dagens hund promenad.