Två sjuka barn med hög feber mitt i sommaren, sommarinfluensa? Pockemon Go sjuka mer troligt! 

Trist med sjukt för inget kul kan vi göra dessa värdefulla semdagar av årets så få semesterdagar. Blir tvätt, handling, polisanmälan, viktiga tel och mejl! Otroligt sur på Trygghansa s barnförsäkring som ger så total usel ersättning för ett 20x20cm stort vanprydande ärr på ryggen efter misshandel inte skäligt!  Kolla sånt vid tecknande av barnförsäkring! 

Lite kyligare i dag så blir endast lite balkonghäng, att göra ingenting helt ok med mig iofs. Solstol mitt bland  balkongens bommande grönska i solen ganska avslappnat och skönt! Utanför däremot jobbar de livet av sig från tidig morgon med stort grävarbete med kontainer tömningar hela tiden så värsta oljud! I bland har de dock raster tur nog! (Ganska snygga män iofs som jobbar med bar överkropp så det är ett stort pluss me balkonghänget)  


Stora dottern blivit tokig i leopardmönstrade kläder och smyger nu runt i Täby och jagar Pockemon….

Vilar vid mamma på balkong golvet 


Vill inte bli bortkörd nu när han äntligen tagit Annas bädd De stora barnen på väg till Båstad, tyvärr kunde vi inte följa med i år! Jag som älskar Brasseveckan och hänget på Badkrukan soligaunderbara sommardagar i Båstad! Min fina tagna bild nedan syns Ibl officiellt😊
 

Sen lunch blir hård macka med inlagd stekt strömming och massa dill på samt ett glas gott organic Riesling  

Man kan ha det sämre, det blir vad man gör det till och nu lite vardagslyx iofs faktiskt semester!

Kvällspromenad med skönt kvälls dopp