Ja en bra dag men värst vad alla dagar är intensiva numera, alla minutrar  intecknade redan innan de finns! 

Jobbar systematiskt efter min veckolista och sedan ska Jag och barnen till tandläkaren. Mina tänder fina, yes för ogillar tandläkaren och dess aktiviteter i min mun.  Har dock en mkt bra och förtroende ingivande tandläkare som jag litar på och känner mig helt trygg med.   Barnen fick borra varsin tand med bedövning och det var deras första borrupplevelse som då inte gillades ngt vidare. Annas airboard måste lämnas in och måste säga att killarna på Täby  C Hobbex är suveräna! 


Hem och fixa tvätt och lite måsten samt sedvanlig skön kvällspromenad. Plockar vackra Jasmin. 


Utanför springer liten gullig mås unge omkring medan föräldrarna vakar skrikandes från ovan. 

Måste skicka bild inför inspelningen

Gott rosé vin. Festlig glaskork!