Phu kl 21 kan jag äntligen sätta mig, vilken dag! Mkt på jobbet som alltid men vi blev iaf bjudna på då god frukost med lax, ägg, ron mm vilket piggade upp oss som nu bara längtade efter långledigt! Hämtar mina nya glasögon och känner mig ganska nöjd och måste nu vänja mig vid dessa för mig nya rums progressiva. 


Liten paus i loungen på Östermalm på EM innan träningen med Robin. I dag var jag klart omotiverad för träning  tyvärr. Robin sa till mig vilket han sagt tidigare att jag borde träna oftare och jag svarade sanningsenligt som vanligt att -det kommer aldrig att hända! 
 Anna sovit hos kompis och varit i stallet nu nästan hela veckan och vi ses för handling i Täby c. Bra rea så blir lite nytt. 

Nu pustar ut i soffan med ett glas gott rött och lite ost helt slut efter 15000 steg å full rulle hela dagen sedan 05,30. 

I morgon midsommarafton och hoppas isf på uppehåll….

Recept på god melonsallad 

Älskade sonen kommer hem igen