Ja kraschad mobil, skitjobbigt men en ny beställs i dag. Jag får fösöka klara mig med ipad och det går iaf att svara i mobilen och det bättre än en heldöd mobil. Till min kära ortoped för en hård sanning ang knät och uppfyller snart op indikation men testar ett tag till med kortisonspruta som då inte är skönt alls….

Till jobbet som verkligen maxar i dag men förgylls av underbar sommar knytislunch. Alla har gjort så mkt gott och jag äter och smakar av nästan alla delikatesserna.  Efter lunchen får kollegerna se upp för skulle lätt kunna skjuta storvilt med blusknapparna!

På hemvägen måste jag förbi banken och fixa bankid så jag kommer åt mitt bankkonto, ja knepigt när mobilen är utslagen, tänk på det!  

 Allt är inte ens med på bilderna och finns mkt kvar till i morgon lunch med.

Ser ut att bli sol till midsommar