Glömde skriva i går, trött! I morse sa två barn i kör, vi ska ha matsäck i dag! Kul! Löser sig dock….😰

På jobbet inte en fri minut egentligen men kul ändå och det går i hop! Signerar miljoner, utvecklingssamtal, tar emot uppsägning, samtal, sätter löner, har anställningsintervju, skriver skrivelser, planerar grillfest, uppmuntrar kreativiteten med tårta och mycket mycket annat. 

Äldsta dottern bjuder fantastisk morsdagskväll som inleds med härlig komplett fotvård på bästa salongen. Sedan trevlig middag med godaste musselsoppa (fräs fänkål, lök, vitlök sen tillsätt grädde, vitt vin, chili, musslorna och ett uppkok- tadaa! Serveras med god Chablies därtill.  Trevligt ha äldsta dotter för sig själv i bland ju! 

Fick med hem så gott hembakt nyttigt bröd av dottern som innehåller ägg och massa olika frön samt nötter å mandel, så gott med bara en skiva god ost på