Skön lugn lång national morgonstund vid nymo. 

En stunds brygghäng men solen gömmer sig lite i dag så hem till balkongen. Vi orkar inte en till stadsdag spec inte i nationaldagens trängsel så blir skön och välbehövlig vilodag i solen. Egen snabb läskande Sangria på rött eko-vin med frysta bär att avnjutas på balkongen en skön slö nationaldag. 

Blomster doftar i hela huset och spec rosorna doftar så underbart


Middag blir stekt anka med ugnspotatis i skivor m olivolja och parmesan på sedan godaste nationaldagstårta. Ankan steks med skinn sida neråt i lite smör och vänds då å då men mest skinnsidan ner så fettet smälter ner. Steks ca 20 min. Salta och blandpeppar. Häll sedan när klar häll på lite Rom och skivad apelsin samt lite råsocker och flambera! Sååå gott! Bästa anka jag någonsin ätit faktiskt. Ärtor till och potatisen blev super och lite knaprig med den rivna parmesanen. Vilken utsökt middag! Godaste tårta till efterätt! 
(Asså redan ätit upp en halv kaviartub, så gott på kall potatis! Är en kaviarmissbrukare ju😁🤔)