Upp 05 sedan tidigt möte med min presentation. Jobbar nu på en ny presentation inför konferensdagarna nästa vecka. Utvecklings samtal och fakturor, reder ut div strul, strategier, bokar julfestlokal, ja vanligt jobbgöra men extra hektiskt nu. Anna sjuk fortfarande och ringer mig några gånger under dagen men klarar sig fint ändå och är vid gott mod. Solig dag men lite kallare nu dock så vårkappan på.  Till  ryggläkare för utredning, gick fel då lite krångligt att hitta men kom tillslut till rätt våning och till rätt läkare. Passerar Sturegallerian dom är klädd i vackra kul blomster.Ja dagarna går i ett å vips är det sen em. 


Hem och gör banan pannkakor till Anna 

2 mosade bananer med 2-3 ägg vispas/mixas och steks i smör och vi äter med honung /vaniljpulver/chokladpulver och allt eko såklart 

Långpromenad med Troy och plockar med mig lite försommar blomster in, syrener och äppelblomms kvistar.