Vaknar i det sköna solljuset till första dagen på resten av mitt liv! Vad ska jag göra av denna värdefulla dag? Blir nog en skön promenad med Troy till min favvo brygga vid vattnet där lugnet är som  gör sinnet rofyllt där vid havet till båtarnas brus. Måste leta fram bikinin som försvann i flytten men  först lite kaffe å god frukost till Nyhetsmorgon.  Senare troligen en tripp in till Sommarcity….

Var dag måste fyllas med just den dagens behov utifrån mig å nuet för vill inte låta tiden gå till spillo utav medveten reflektion. I bland har man bara behov av vila och lugn och kan med gott samvete se film el läsa bok en hel dag. Annan dag vill man göra ngt mer skoj och muntras upp för att man har det behovet. Andra dagar fyller barnens ens dag. Lediga dagar ska man dock njuta extra av och medvetet välja aktivitet utifrån behov och ev måsten. 
.

Förra sommarens brygghäng…

Får tidig morgonbild fr Sandhamn där barnen badar i solen.

ta vara på dagen nu på ditt bästa sätt…

Vilken väderkarta  In the end we only regret the chances we didn’t take, the relationships we were afraid to have, and the decisions we took too long to make.

Blev lite grisskär av solen i dag …….


Josefinas ett favvoställe
Båttur


Glass i gamla stan 
Old town Operan 

Old town

Stockholms  slott 
 kungsans sky bar 

Ganska ok