Ja första presentationen funkar inte då, typiskt! Nytt operativ system å annan dator…. It kommer till hjälp.  Andra presentation för ledningsgruppen går utmärkt. Vi skålar till god lunch för vårt nya sjukhus (alkoholfritt). Aw med ett glas rose på Engelen där vi snackar tjejsnack i sköna solen. Promenad genom stan förbi VIP tältet och nya sky baren med torn i Kungsan.   Underbar försommardag och mkt folk i parker och på uteserveringar, härlig stämning i vår vackra huvudstad. Långpromenad med Troy och grönskan är övermäktig och det doftar så gott. Vi badar fötterna i kyliga vattnet. Anna med på Sandhamn över helgen och får åka nya snabba båten, bada, sola och ha det skönt.  Inga strumpbyxor mer nu för nu är sommaren här å den vita sköna kroppen ska bli gyllenbrun! Nu endast lite gris skär av dagens sol! 

Äntligen en Chanel butik i Stockholm