Full rulle i dag med mycket jobb, tur jag gillar både arbetsuppgifter och kollegor! Visar sig bli en mycket intressant och lärorik dag. 

Mötte i dag en fantastisk kvinna jag träffat av och till sedan ca 20 år, hon fick en svår sjukdom som satte hennes kropp på stora prövningar. Hennes tillstånd var livshotande under lång tid och det blev stora men i kropp och själ. Maken lämnade och jobbet gick inte att behålla. Hennes sinne och livet har nu vänt till stor glädje när hon nu ger sin tid och sitt hjärta till behövande i annat land. Hon har samlat pengar, bidragit till hem och skolgång för fattiga barn och hon har fått många nya vänner och är mkt uppskattad och har fått ett rikt sinne och hjärta. Fantastisk och underbart att hon nu hittat sin fina väg i livet. 

Ja försök hitta din egen väg som passar just dig. 

Själv tillåter jag inte längre att någon tar min energi el försöker framkalla mina dåliga sidor som skulle kunna göra mig till någon jag inte vill vara, detta en skön inre visdom att kämpa hårt för! Umgås med dem du mår bra med  och som framkallar dina goda sidor så du finner lugn och harmoni i dig själv. 


Andra väljer sina vägar och ställningstaganden i livet som berikar just dem…… Ja blir varse att x satsar stenhårt på ett framtida gratis boende, skattemedelfinansierat sådant, dock ingår ett visst frihetsberövande….men man får vila och mat iofs och det gratis me! Tur kropp och själ är starka för skattemedelsslöseri upprör mig mkt ! 

En bra dag i stort och slutar väl aldrig att förvånas el förvånas inte mer över vissas fantastiska fantasi och sitt mer ego hopp om att världen vore lite annorlunda.  Med anorlunda menat i detta sammanhang är då inte önskan om en bättre godare värld för alla varelser utan snarare viljan att kunna sko sig på andra….

I morgon knytislunch på jobbet och det är alltid både trevligt och jättegott!