Mingel och gott på Clarion hotell Sign. 

 Finna balans i livet, självkänsla, kommunikation, värme och humor med budskapet: våga mer än du törs! 

Hjärnan behöver: Sömn Struktur och kul 

Tillåt dig att pausa och att vara lat! 
Är på en härlig livets föreläsning av Inger Hansson vilken jag verkligen rekommenderar! Kastas mellan underbart skratt så tårarna rinner och jag möter även den djupaste sorg! Ja det handlar om livet, vi måste ha roligt för att orka! Umgås viktigt- me dem du mår bra tillsammans med! Beröring så viktigt och likaså beröm men mest mår vi faktiskt bra av att kunna ge ngt till andra och att vara behövd! Det mesta av detta är gratis och beröring kan även köpas i form av massage! En sanning är att vi växer och utvecklas, finner ödmjukhet inför livet av det svåra vi möter…..en rikedom i sig man förstår först på sikt…

Sommarhus jämförs med arbetsläger vilket jag skriver under på! Den tiden förbi för nu vill jag ha det skönt i livet och njuta av den ledigheten jag kommer över.  

Lugn ro harmoni eftersträvas 

Ge mig

Acceptans över det jag inte kan förändra, styrka att förändra det jag kan och förnuft att förstå skillnaden…..

  Kalldusch hemma för inget varmvatten ….