Fika hos dottern  och vi skriver mål för våren….

  

 

Vad vissa drabbas hårdare än andra av flera stora sorger i detta livet, svåra svåra sjukdomar, förluster, svåra händelser och får kämpa så hårt om och om igen. Kan te sig orättvist och det är ju så orättvist, vi kommer dock alla att drabbas och även därigenom stärkas på sikt, få insikt i att livet faktiskt kan vända på en sekund och därmed kan man få insikten att känna mer tacksamhet över det man faktiskt har! Skilsmässa även det en stor sorg då drömmar går i krash och man även drar med barnen i detta. Denna vecka har vi fört samlade erfarenheter och diskussioner kring skilsmässa som vi nästan alla får gå igenom på ngt vis. Själv besitter jag ju viss erfarenhet! Vi är de flesta enade om att vi stannade för länge, på tok för länge och lät de värdefulla livets år bara gå, kanske i brist på ork och handlings kraft el så fanns ett sista hopp trodde vi….De flesta par som gjort ett bryt ngn gång verkar tillslut ändå bryta helt efter några till bortslösade år. En viss tid måste dock gå för att helt mogna i beslutet, landa och finna kraft i det. Ofta ofta tror vi att vi gör barnen en tjänst IOM att skjuta upp beslutet men säkert bara få barn som får gott av det då barn känsliga för de dåliga vibbarna som omedvetet finns kring icke nöjda mor å far. 

Vi har pratat om missfallets sorg, drömmar i krash igen! Drabbar nog de flesta kvinnor en el fler ggr i livet och lämnar ett tomt litet ❤️rum efter sig…

Vi har pratat om aborter, många går igenom detta så tyst ensamt och med en massa skuld och skam och en stor stor sorg. Informationen kring aborter verkar vara bristfällig vilket är sååå synd då dessa kvinnor behöver all information och stöd de kan få. Svårt, så svårt beslut för de flesta! Sorgen kvarstår inte sällan hela livet…💔

  
Hittade detta livets talande hjärta på mormorsblogg 
Tror det är viktigt att vi kvinnor vågar tala om detta så svåra men oundvikliga på livets sköra stig. 

Går i dag mot den första dagen i resten av mitt liv som jag inte vet alls hur denna dag slutar men spännande, lite kan jag styra men långt i från allt….

 

Thorsten Flink en trasig underbar man…

Känslor på gott och ont…..