Ljus morgon, sinnet blev även lite ljust av denna stickade färgglada mjuka lite varma bänk på Karlavägen vid Stadion 

 

En hel del på jobbet och sedan hem till allt det där andra. Lite låg i dag av känd anledning.  Fick vackra rosor, gjorde min eftermiddag!  

 Hela hemmet fullt av vackra blomster! Blir glad av det.  

     
Godaste middag, asså gillar min mat skarpt för jag är nog en av de bästa att laga godaste vardagsmaten och även festmat iofs men har ju också haft massor massor av stora fester och middagar vilket jag ju älskar. Blev ju anmäld till kock program men tackade nej. Dags för vårfest snart tror jag! I dag eko fläskkotletter men först steker purjo, vitkål, broccoli, sedan kotletterna, grädde, parmesan, lingonsylt, vin, soya, salt å peppar. Sååå gott med potatis och gott vin till. 

Sorgliga saker i dag då vi blir varse att det sällan blir som man tänkt sig i detta livet, drömmar i krash! Var tacksam, glad  och värdesätt det du faktiskt har och det du kanske tar så för givet men inget är givet, den så trygga tillvaron kan ryckas ifrån dig på ett ögonblick …..