Vilken härlig dag! Solen bara strålar helt underbart och försöker bryta in sina livgivande strålar genom mina  vinterdammiga fönster. Blir då pigg av solen, värsta batteriladdare! Hur pigg skulle jag inte vara i ett söderland, värsta turbon!  Balkongdörren kan tom stå öppen och släppa in lite av den ngt kyliga men dock trevande våren. Försöker även städa bort lite trött vinterkropp med bla invärtes boost med spirulina och i morgon blir det rehab gymet å min pt igen då, undrar om det även går att få ngn ordning på denna vintertrötta glömda utvärtes kroppen me…. 

 Följer Anna till sin kompis från villa tiden och hon stannar där hela dagen och träffar sina gamla vänner. Jag försöker att inte tänka å se tillbaka, gör för ont. Drömmar i kras, ja det hör livet till….

I Täby C en stund och lagar mina solglasögon och kollar bågar till nya glas. Hittar ett par snygga Gucci bågar.  

 Dom var snygga på insidan me. 

Ser klart alla Falk avsnitt så nu sett alla 17, himla bra men trist att de är slut och det var även ett sorgligt slut. Gillar fö verkligen Jens Hultén❤️ verkligen min typ av man ju! 

 

30 år sedan Palme mordet som jag skrev om för ngra dagar sedan när det hände inpå min livs knut..  

 Mordplatsen i dag 

Fö har jag och Anna namnsdag då det är Maria✨i dag. 

Sportlov men blir en hel del jobb ändå denna vecka så bra med solenergin som kom i dag.☀️

Vi människor är ganska komplicerade….