1. Möten mest hela dagen i dag me men på sista mötet fick jag iaf en supergod nybakt bulle och det var gott för blev aldrig tid till ngn lunch. 

Till den så nödvändiga rehab träningen på Capio Artro Clinic efter jobbet som inte funnits ngn tid för alls men måste återupptas nu för både knä och för den fortfarande svullna ömma hälsenan. Kan inte ha träningsskor då hälsenan alldeles för svullen och öm så får bli strumplästen.  

 Nya knepiga maskiner fick jag bekanta mig med också. Fick tursamt en trevlig och mkt snygg pt vilket gör att träningen blir lite mer motiverande för mig som då inte alls gillar att befinna mig i äckliga svettiga gym… Träningskort att följa å träna på med mig hem. Får försöka skärpa till mig och träna nu då.

Godaste wook: eko kyckling, färsk purjo, broccoli, morot, vitkål, riven ingefära, hackad koriander, romansallad, paprika, chili, sweet chili, fisksås, japansk soya serveras med nudlar och ris. 

Hemköp har ofta mkt bra rabatter på eko kött med kort hållbarhet så passade på att köpa både kyckling och revbensspjäll. Köper aldrig numera sedan flera flera år ja 10 år säkert kött om inte eko och då endast av etiska skäl och kan inte förstå att inte fler tar ställning trotts att alla numera vet om den vidriga djurhållningen främst utomlands där det är påtagligt djurplågeri men även uselt ofta för de svenska köttdjuren och även då i mjölk och äggproduktion. Anser inte längre försvarbart att inte välja eko! Man kan inte skylla på pris iaf då det inte skiljer mkt å dessutom kan man minska på köttet om man nu måste ha kött!  Har väl Max 1/4 kött i en gryta å resten grönsaker. Försöker iövr äta mest veg.
Ser Parneviks på tv och deras husläge helt ok faktiskt! 

Romantisk  biltur i fullmånens sken