Din historia dina förebilder så viktiga för de formar ditt liv. Vilka var de, vilka är de människorna som är dina främsta förebilder? Tänk efter! Viktigast i mitt liv har nog varit farmor framför allt, god fin självständig kvinna som tog tag i sitt liv så gott hon kunde efter att ha haft ett mkt jobbigt liv. Älskade farmor, du fanns där och älskade villkorslöst och stod alltid på min sida. Du kämpade i ett mkt hårt liv men ändå behöll humör och framför allt stolthet. Alltid så ödmjuk, vacker och mån om att vara fin både inuti och utanpå men du kunde även markera din gräns.  Stark självständig kvinna som trots tiden du levde i då ändå skilde dig från charmige casanovan farfar som flirtade runt utan större ansvarskännande. Du fostrade tre söner till ansvarskännande bra män. Kvinnor kan, vi behöver definitivt inte finna oss i ngt vi inte gillar. Tack farmor att jag fick växa upp med dig och fick självkänsla styrka kraft att vara självständig och kunna välja friheten om inte äktenskapet gav näringen jag behöver för att leva fritt! Frihet för mig så otroligt viktig! Älskade farmor saknar dig så men var morgon tar jag mitt kaffe ur din kaffeburk ❤️ du är alltid med mig via ringen jag ärvt efter dig och som numera är den enda ring jag vill bära och den är alltid på mig. 

  
Mormor även förebild som parant, självständig, vacker, stolt men tyvärr för mycket högmod dock, utvecklade sin frihet efter att morfar dött. Sträng men dock en stark förebild för mig som bidragit. Stark, självständig, integritet, skärpt med hjärtat på rätta stället och framför allt friheten så viktig! Ingen ska styra mitt liv! Har nog fötts med den känslan på gott och ont! Att stanna i ett äktenskap som tär, söndrar som iaf inte när dig på gott och du rent förblindad riskerar bli ngn du inte vill vara, kan handla om makt, pengar el ett undanträngande av dig själv tex. 

Farmor och mormor blev nästan 100 år dessutom! 

Livet är nu, ditt enda liv! Detta liv du fick så ta det och gör det bästa du kan! 

  

Vilken vecka, vilken berg och dalbana och nu så påtagligt upprörd över folks påtagliga feghet!  

Onsdag kommer bli betydelsefull ur flera aspekter Phu 😰