Lite senare frukost vilket var skönt då det är lite svårt å sova, inte så bra sängar å varmt på rummet men barnen sover som stockar.
Efter frukost är dom i badet igen då.
Jag letar upp nått ställe där nätet funkar å gör lite skoj å nyttigheter.
Slås av att det mesta dyrt härnere men inte kläder å skor dock men tex så kostar smågodis 13 dkr vilket är säkert 15 kr hg. Nu har vi inte ätit så mycket godis dock, räcker med efterrätterna!

Tar en promenad på stan å hittar ett litet underbart konditori så får bli godaste Danske Wienerbröd. Ska man överhuvudtaget äta Wienerbröd ska de va de bästa!

Köper hårfärg å färgar nu när tid finns. Underbart med all denna egna tid, att kunna promenera hur å var jag vill och kunna tänka klart alla tankar…..ensamheten är underbar när den är självvald förstås men jag har ett stort behov av ensamheten men vill absolut ha tillgång till pulsen snabbt!

Anna hittat en killkompis i badet som hon hänger med, hon är ovanligt receptiv, fångar upp å lär å påtagligt social när hon vill.
Tycker alla barnen fått en mycket bra självständighet men kan nog aldrig öva å få för mycket av den varan som är så viktig att ha med sig i livet samt att lära sig att gilla sitt eget sällskap, men öva den sociala biten fortgår livet ut men så blir livet lättare när man lärt de sociala koderna.

Många killar här har rakat huvud men mycket skägg, tycker inte det är snyggt alls!

Blir Caribisk bufee i dag igen på barnens önskan då Anna gillar Piraterna som kommer var kväll med skattjakt å guldpengar. Sitter i baren när de badar efter middagen med.

Gått med i disqus i dag så jag kan vara med i samhällsdebatterna och i dag kunde jag inte låta bli att delta i den heta porrdebatten. Jag tycker så mycket, det står jag för och är inte heller rädd att ändra mina åsikter eller beslut om de visar sig vara tokiga, inget farligt att backa!
Anser att prestigelöshet är en mognad å gåva, inte många som når dit! Jag vill dit!

Tittar på alla fina bilder på vårt fina hem som nu faktiskt är utplånat å blir så ledsen…. Å Alice å Mouchie som är borta. Ja det har varit ett skitjobbigt sorgligt år fyllt av prövningar….på många vis!

Men focus bara att gå vidare! Kan inte påverka gårdagen men i dag å morgondagen kan jag försöka göra det bästa av! Allt har sin tid Lena, var det ju….

Vist mycket roligt å energigivande hittat med annars hade jag inte orkat!
Viktigt att sätta gränser å lyssna på sitt inre så man undviker energitjuvar och kan hitta å ta upp den energi man så väl behöver. Aktivt söka den energi men kan nå å få tag i….träffa dom man mår bra med å som bryr sig…. Även vännerna man får på chatten kan vara guld värda i svåra stunder, där finns ingen prestige så man kan vara öppen å ärlig med allt å ventilera allt, få råd å uppmuntran, ja kan få fina vänner på chatten. Kan man inte sova så är alltid nån vaken å vill snacka lite. Åh vad jag lärt mig mycket, om annorlunda grejer av dessa nätvänner som är sådana personer jag troligtvis skulle ha svårt att träffa vanligtvis.

Viktigt att omge sig med dom man tycker om och trivs med å inte dom som själ ens energi som man så väl behöver själv för att orka gå vidare på livets knaggliga stig….

Ja det krävs mycket hjärta, magkänsla, förnuft å snack med sig själv för att hela tiden ta nästa steg någorlunda rätt…….