Kärleken inte självklar o får jag möta den igen så vore det ju underbart men det är ju fantastiskt underbart att få ha mött den i all fall en gång o varit förälskad några gånger också, kanske inte alla förunnat. Kärleken en underbar upplevelse o gåva och att få kärlek av någon är den finaste av gåvor! Det är en rikedom utöver alla andra. Att ha någon att älska och bli alskad av inte alla förunnat o inte självklart! Den kärlek ni ev snubblar över ta vara på den o njut….

Kärleken ska för mig bestå av några viktiga ingredienser som attraktion, respekt, tillit, lyhördhet o mycket ömhet o värme. Humor måste också finnas, självdistans o viss mått av självironi. Kommit på att ålder egalt det är person som räknas.

Man ska vara varandras bästa vän, kunna tala om allt o stötta varandra på livets stig.

Ja det känns ju ganska påtagligt nu i mer vis o mogen ålder att det man inte kan köpa för pengar det är det som är det viktigaste i livet -människorna önskar sig en massa saker men den som är svårt sjuk önskar sig bara en sak….

Visdom finns det gott om det gäller bara att ta in lyssna o känna efter men det tar olika tid för oss att förstå….

Det blir aldrig som man tänkt sig så är det bara…..

Det är din stund på jorden!

lever jag med rätt person? Om du inte vet så pröva å ställ frågorna. Blir jag sedd? Vill jag åldras med denna personen? Är detta min bästa vän?
Det är aldrig försent att kämpa för ett bra liv å

ändra sin situation.

Sex. Känsligt å laddat men så viktigt å nödvändigt för vårt välbefinnande och den bästa av träningsformer.Sex minst tre ggr veckan å man sägs bli snyggare, friskare då motståndskraften ökar samt lyckligare av alla endorfiner och dessutom vältränad å sägs leva mycket längre..sex..Kittet i ett förhållande! Kärleken och med sexet som då finns emellan två -den finaste gåvan man kan ge varandra!
Kan även vara en okänd för one night stand å bli ganska bra ändå men känn av magkänslan ordentligt om du ska ge dig in i det.
Kan vara en man chattat med ett tag å det känns bra och då kan det bli ganska bra med för då vet man ju lite om varandra och kanske rentav snackat sex förväntningar etc men som sagt ses på neutral mark först så du hinner känna av är väl bästa regeln så att det känns bra och att du verkligen tar aktiv ställning.
Det bästa är nog om man lärt känna varandra som person lite innan o sen övergår till sexet på nästa dejt.
För mig måste det finnas attraktion å lite klick å uppstå kemi å sköna vibbar och det bästa är ju om man kan ha trevligt i hop på fler vis å ett intellektuellt utbyte å trivas väl i varandras sällskap, helst att det uppstår en fin relation på alla vis förståss.
Har haft mycket kul att ta igen nu efter skilsmässan och har verkligen haft många fantastiska o fina dejter på alla vis, säger bara en sak: tatuerade änkan släng dig i väggen! jag har och har haft så mycket roligare! Bara å njuta så länge det varar, man får inte roligare än man gör det! Många vackra yngre män har jag dejtat å tänkt tanken ett antal ggr att det finns inte en kvinna nu som inte skulle vilja ta min plats, ja fantastiska minnen med fantastiska å vackra män. Har aldrig i mitt liv haft så fina, vackra män som nu faktiskt.Så många som vill ha en mogen kvinna att jag själv är stum av förundran.

Nån gång kanske jag berättar men framför allt kommer jag har lite kul att tänka tillbaka på på hemmet.